Markiezen voor uw winkel

Als u iets extra’s wil toevoegen aan uw winkelpand bent u bij Schlappi Markiezen op het juiste adres. Markiezen stralen gezelligheid uit in de (winkel)straat en het geeft uw pand extra status. Een markies leent zich goed als drager voor uw logo zodat u goed opvalt in het straatbeeld.

Img 0651

WINKELS PROFITEREN AL JARENLANG VAN EEN SCHLAPPI MARKIES

Oger2
Img 7377
Img 4441
Img 2429
By kristel 1
Img 1847
Mercuur2
Edam 5
Edam 6
Nikkie 3

Extra’s

Schermafbeelding 2022 02 01 111945

Naamsbekendheid

Door de vermelding van uw naam of logo op het markies valt u extra op tussen alle andere winkels. De vakspecialisten van Schlappi Markiezen hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van belettering en logo’s van diverse winkelketen.

Schermafbeelding 2021 12 15 111101

Milieuvriendelijk op maat

Hoewel er jarenlange garantie op de stevige zonwering van Schlappi Markiezen zit, kan het zijn dat u na een tijd bent uitgekeken op het doek. Door het maatwerk van Schlappi is het zelfs mogelijk om het doek te vervangen zonder het frame te demonteren.

Schlappi markiezen LED verlichting

LED verlichting

Ook na sluitingstijd in de gedachten van potentiële klanten blijven? Wij helpen u op een duurzame manier. Straal klasse uit door de energiezuinige LED verlichting in het frame. Hierdoor is zelfs zodra het donker is de belettering op uw markies goed zichtbaar.