Markiezen voor woningen

Bescherm uw woning van de voor- en zijkant tegen felle zon en hitte met een Schlappi Markies. De afgeronde, bolle vorm met standaard 5 slagen en garen in bijpassende kleuren geeft een klassieke woning meer karakter. Door een breed scala aan mogelijkheden zijn Schlappi Markiezen ook zeker geschikt voor nieuwbouwwoningen. De sfeervolle zonwering geeft elke gevel een luxe uitstraling. 

Een markies kan ook geschakeld geplaatst worden, wat ideaal is voor brede ramen of tuindeuren. Een openslaand raam is voor een markies geen probleem. Bij de aangesloten Schlappi Select dealers krijgt u altijd een passend advies voor uw woning.

28

DUIZENDEN WONINGEN PROFITEREN AL VAN EEN SCHLAPPI MARKIES

02
Img 6599
Img 5556
De oliphant rotterdam
C.1
Intersection 4
Intersection 23
20120818 100343
08
D.1

Extra’s

Schlappi markiezen 0351

Ruime doekcollectie

Standaard heeft u de keuze uit UV-bestendig PVC of slijtvast dralon. Om u langer te ontzorgen kunt u ook kiezen voor doeken met waterafstotende en vuilwerende coating. Zo is er minder onderhoud nodig en daardoor geniet u langer van uw Schlappi markies. Qua afwerking is er veel mogelijk; ga voor een nostalgische volant met schulpvorm of kies voor een rechte volant voor een modernere uitstraling.

Schlappi markiezen pet model

Verfrissend duurzaam

Het aluminium frame van uw Schlappi markies gaat jaren mee. Als u het doek niet meer mooi vindt, hoeft u alleen het doek te vervangen. Het frame blijft behouden. Dat scheelt weer voor het milieu en uw portemonnee.

Schlappi Markiezen nieuwbouwwoning

Automatisch

Door de geïntegreerde motor zijn markiezen eenvoudig te bedienen. Een van de opties is een energiebesparende motor op zonnepanelen. Of de speciale sensoren op het frame, waardoor uw markies zich automatisch opvouwt wanneer de wind te sterk is.