Met een markies de warmte buitenhouden

Zomer op zomer worden warmterecords gebroken. Met deze hoge temperaturen is het steeds lastiger om het binnen koel te houden. Zeker in moderne, goed geïsoleerde panden zorgt warmtestuwing voor langdurige warmte binnen. Markiezen zijn als zonwering ideaal om op natuurlijke wijze de warmte buiten te houden.

Schlappi markiezen duurzaamheid rotterdam

SCHLAPPI DRAAGT BIJ AAN EEN BETERE WERELD!

Markies bekleden 1

Koop geen nieuwe markies, maar knap op

Door langdurige blootstelling aan regen, zon en vervuiling neemt de kwaliteit en frisse uitstraling van het doek af. Dat is echter geen reden om de hele markies te vervangen. Het frame is meestal nog in zeer goede staat. Vervang alleen het doek en geniet weer jarenlang van uw markies.

Lees meer
Gerecyclede doekencollectie schlappi markiezen e1666946173195

Duurzamer kan niet: doek gemaakt van PET flessen

Schlappi is in Nederland voor markiezen de exclusieve verdeler van het STARLIGHT blue doek van het Italiaanse kwaliteitsbedrijf TEMPOTEST. Bijzonder aan deze doeken is dat ze gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Kleurrijke en neutrale opties, voor ieder wat wils!

Lees meer
Dennis met wethouder tilburg

Schlappi en de 45+ aanpak van de gemeente Tilburg

Schlappi-eigenaar Dennis Schoormans ondersteunt als ambassadeur het programma van de gemeente Tilburg om de positie van 45+’ers te versterken op de arbeidsmarkt. Hij gaat actief in gesprek met collega-werkgevers over het aannemen van werknemers boven de 45 jaar.

Lees meer
316669417 575922781203336 1443328826040506979 n

Vrolijke slingers van reststukken zonweringsdoek

Elke (kleine) stap telt!

Ondanks dat we proberen zo min mogelijk stofverlies tijdens het uitsnijden van de doeken te realiseren, blijft er toch vaak een restje over. Sustainability is een belangrijk thema binnen Schlappi Markiezen. Wanneer lokale initiatieven deze restanten willen hergebruiken zeggen wij daar geen nee tegen!

Thomas en Jinte weten er wel raad mee. Van het restmateriaal maken ze mooie slingers en verkopen deze via hun eigen website: De Lange Slinger. Zo kan iedereen bijdragen aan een duurzamere en circulaire toekomst.