Ontdek de voordelen van horeca markiezen voor uw Amsterdamse horecazaak!

Amsterdam, de stad die bekendstaat om de pittoreske grachten en de gezellige sfeer. De stad waar u kunt genieten van het mooie weer op het terras van een café in de Jordaan of in de Pijp. De stad waar u uren kunt dwalen over de verschillende markten.

De stad waar u kunt borrelen met vrienden onder horeca markiezen van een trendy restaurant of een ouderwets bruin café. De stad waar u kunt verdwalen in de negen straatjes en de stad waar u soms omver gelopen wordt door toeristen.

De stad die bekendstaat om een van de grootste dance events ter wereld: ADE. De stad die achter de club van een van de grootste voetballegendes ooit staat: Ajax. De stad met meer fietsen dan mensen. De stad met een rijke kunstgeschiedenis. Dát is Amsterdam

Horeca markiezen amsterdam
Before after fotoimpressie horeca markiezen schlappi

Sfeerimpressie markiezen

Benieuwd hoe uw horecagelegenheid eruitziet met markiezen?

De voordelen van een horeca markies:

Horeca markies amsterdam (2)

Geef het straatbeeld extra charme met een horeca markies

Wist u dat horeca markiezen een bijzondere charme toevoegen aan de karakteristieke gebouwen van Amsterdam en de nieuwere panden meer karakter geven? Markiezen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook esthetische waarde toe aan uw horecazaak. Of uw pand zich nu bevindt aan de grachten in de Jordaan of in het hippe Amsterdam-Noord, met een horeca markies maakt u uw pand nog aantrekkelijker voor gasten en voorbijgangers.

Zonwering markies personaliseren

Val op met gepersonaliseerde markiezen in Amsterdam

Amsterdam biedt tal van horecagelegenheden, maar het kan lastig zijn om op te vallen in deze overvloedige keuze. Met gepersonaliseerde markiezen kunt u uw horecazaak echt laten opvallen. Bij Schlappi Markiezen kunt u kiezen uit 9 standaard RAL-kleuren en zelfs uw tekst of logo op de markies laten plaatsen. Onze doeken en volants worden zorgvuldig gestikt met bijpassend garen voor een stijlvolle uitstraling die perfect bij uw eigen stijl past.

Zonwering markiezen amsterdam

Verleng het buitenseizoen met een horeca markies

Als horecaondernemer in Amsterdam wilt u uw gasten natuurlijk een plek bieden waar ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het buitenleven. Markiezen bieden bescherming tegen verschillende weersomstandigheden waardoor u het buitenseizoen van uw horecagelegenheid kunt verlengen. Uw gasten kunnen nu tot in de late uurtjes, ook wanneer het iets kouder is, comfortabel buiten zitten en genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.

Markiezen als zonwering

Markiezen als zonwering: bescherming, verkoeling én een unieke uitstraling

Wanneer de eerste zonnestralen in Amsterdam tevoorschijn komen, is er niets dat de Amsterdammers en de hordes aan toeristen tegenhoudt om te genieten van een drankje op het terras. Als horecaondernemer wilt u graag opvallen tussen de vele concurrenten in de stad. Het is daarom belangrijk om de juiste sfeer te creëren op het terras.

Een mooie en praktische oplossing hiervoor zijn horeca markiezen. De markiezen bieden niet alleen bescherming tegen de felle zon, maar ze geven uw terras ook een unieke uitstraling. Of u nu een klein café heeft of een groot restaurant, met de juiste horeca markies zorgt u voor een sfeervol terras waar uw gasten graag terugkomen.

Een markies als zonwering brengt niet alleen meer sfeer aan uw terras en gevel. Een markies is namelijk ook verkoelend en beschermd tegen de uv-straling van de zon. Zo kunnen uw gasten onbezorgd genieten van wat lekkers op uw terras.