Horeca markiezen Assen: upgrade uw terras!

Assen, de hoofdstad van de mooie provincie Drenthe. De stad die voornamelijk bekend staat om haar mooie racecircuit waar jaarlijks dé motorrace van het jaar wordt gereden: de MotoGP TT Assen. De stad met het prachtige Drents Museum.

Assen de stad waar u even kunt ontspannen in de groene omgeving van het mooie Asserbos. De stad waar u wat kunt eten en drinken onder een horeca markies met een mooi uitzicht op het water. 

De stad waar u tot rust kunt komen in het Gouverneurs Park. De stad waar u lekker op het terras aan de Markt kunt genieten van het lekkere weer. Dat is Assen. 

Horeca Markiezen als zonwering in Assen

Sfeerimpressie markiezen

Benieuwd hoe uw horecagelegenheid eruitziet met markiezen?

Before after fotoimpressie horeca markiezen schlappi

Heerlijk terrassen in Assen:

Horeca markiezen Assen

Weer of geen weer: uw gasten blijven zitten

Wilt u het buitenseizoen van uw horecazaak in Assen verlengen en uw klanten een comfortabele plek bieden om lekker lang buiten te zitten? Overweeg dan om horeca markiezen te installeren! Hiermee kunnen gasten tot in de late uurtjes buiten genieten van al het moois wat Assen te bieden heeft. Ook wanneer het iets kouder is, zitten uw gasten er warmpjes bij onder terrasheater, verwerkt in het frame.

Karakteristieke Horeca Markiezen Assen

Verfraai het stadsbeeld van Assen met horeca markiezen

Wist u dat het installeren van horeca markiezen niet alleen de uitstraling van uw pand verbetert, maar dat het ook een echte toevoeging kan zijn aan het straatbeeld van Assen? Met een markies kunt u uw horecazaak aan de Markt voorzien van een karakteristiek en authentiek uiterlijk, waarmee u uw pand laat opvallen in de omgeving. Zeker met een handgeschilderde of gelaserde replica van uw logo weten gasten u meteen te vinden. 

Horeca markiezen assen

Gemak met elektrische zonwering voor de horeca

Bij Schlappi Markiezen bieden we de mogelijkheid om de markiezen uit te rusten met geïntegreerde motoren, waardoor de bediening moeiteloos en snel verloopt. Daarnaast kunt u speciale weersensoren in het frame laten plaatsen, waardoor de markies automatisch inklapt bij harde wind. Als horecaondernemer kunt u zich dus volledig richten op uw gasten, zonder u zorgen te hoeven maken over de weersomstandigheden.


Bescherm uw gasten tegen de zon met een horeca markies als zonwering in Assen

Zodra de eerste zonnestralen zich weer laten zien, willen we in Nederland massaal naar het terras. Ook in Assen is dit geen uitzondering. Een sfeervol terras met heerlijke drankjes en hapjes is immers de ideale manier om gasten te verwennen. Sommige bezoekers geven echter de voorkeur aan wat meer privacy terwijl ze genieten op uw terras. Voor deze gasten biedt de horeca markies van Schlappi de ideale oplossing. 

Bij Schlappi kunt u kiezen voor een extra lange uitval en een brede uitvoering zodat u een groot deel van uw klanten kunt beschermen tegen de felle zon in Assen.

Horeca markiezen assen
Horeca markiezen Assen

Val op in de straat: gepersonaliseerde markiezen voor uw horecazaak!

Als u een horecazaak heeft in Assen, weet u dat de stad een populaire bestemming is voor echte motor fans. Na een drukke dag op het circuit, zijn ze vaak op zoek naar een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Met gepersonaliseerde markiezen voor uw horecazaak in Assen, kunt u opvallen tussen de vele andere horecagelegenheden in de stad. 

Schlappi biedt u de mogelijkheid om unieke elementen toe te voegen aan uw zonwering, zodat deze perfect aansluit bij de stijl van uw horecazaak in Assen. U kunt kiezen uit 9 standaard RAL-kleuren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uit alle andere RAL-kleuren te kiezen voor zowel aluminium als houten frames. Op deze manier kunt u kiezen voor een kleur die het beste past bij uw wensen. 

Bovendien biedt Schlappi u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde tekst of logo op uw markies te laten bedrukken. Uw horecazaak zal zo nog meer opvallen! Alle doeken en volants worden gestikt met bijpassend garen, waardoor de horeca markies er nog professioneler uitziet.