Horeca markiezen:
dé eyecatcher van Breda

Breda, de stad die bekend staat om haar bourgondische levensstijl, maar ook om haar groene omgeving.  De stad waar u kunt genieten van het lekkere weer op de Havermarkt of waar u neerstrijkt op een van de terrasjes op de Grote Markt, met uitzicht op de Grote Kerk.

De stad waar u bij uw favoriete tent onder horeca markiezen kan borrelen met vrienden. De stad waar u een afzakkertje kan halen in de Vrachtwagen. De stad die in het voorjaar een aantal dagen verandert in het o zo mooie Kielegat.

De stad waar u zelfs tijdens de koude wintermaanden nog buiten kunt genieten van een lekkere borrel in het overdekte winterhaven. De stad die achter het mooie geel-zwarte NAC staat. De stad met een van de mooiste bossen van Nederland: het Mastbos. Dat is Breda.

Breda horeca markiezen
Markiezen horeca Breda

Bescherm uw klanten tegen de zon

Wanneer de allereerste zonnestralen weer langskomen, zitten wij Nederlanders, als de wiedeweerga op het terras. In Breda is dit niet anders. Niets is leuker dan uw gasten verblijden met een sfeervol terras vol lekkere drankjes en hapjes. Sommige klanten zijn wel fan van het ouderwetse ‘mensen kijken’ maar doen dit liever incognito.

Bij Schlappi heeft u ook de keuze uit een markies met een extra lange uitval die breed kan worden uitgevoerd. Zo kunt u een groot deel van uw klanten gemakkelijk beschermen tegen de felle zon.

Waarom markiezen voor uw horecazaak in Breda?


Horeca markiezen breda

Verleng het buitenseizoen voor uw klanten

Als uw horecazaak een terras heeft, wilt u klanten natuurlijk een plek bieden waar ze lang buiten kunnen zitten. Speciale markiezen voor de horeca kunnen het buitenseizoen van uw horecagelegenheid verlengen, omdat ze bescherming bieden tegen verschillende weersomstandigheden. Uw gasten kunnen nu tot in de late uurtjes, ook wanneer het iets kouder is, lekker naar buiten kijken naar al het moois wat Breda te bieden heeft.

Markiezen horeca Breda

Maak het straatbeeld van Breda nog mooier

Wist u dat markiezen karakteristieke panden mooier maken en ze nieuwe gebouwen meer karakter geven? Zo is dit type zonwering een sieraad voor ieder pand en dus ook voor uw horecazaak. Of uw pand nu gevestigd is aan de Grote Markt of in het Ginneken, dit type zonwering geeft u uw pand en zo de straat net wat meer uitstraling. Maak gebruik van een horeca markies en verfraai het straatbeeld van het prachtige Breda! 

Horeca markiezen Breda

Met horeca markiezen besparen op energiekosten

Wist u dat een markies kan helpen bij het besparen van energiekosten? Ze blokkeren namelijk het zonlicht voordat het de ramen of deuren van uw pand kan bereiken. Hierdoor blijft het binnen koeler en hoeft u minder gebruik te maken van airconditioning of ventilatoren!

Lees hier meer over energie besparen met zonwering.


Creëer een verkoelende plek met horeca markiezen voor de warme zomerdagen

Als het weer in Nederland eenmaal de smaak te pakken heeft, kan het voor een langere periode erg warm zijn in Breda. Bredanaars zoeken verkoeling in de Galderse Meren, de Asterdplas of aan de Singels.

Ligt uw horecazaak niet naast een van deze verkoelende plekken? Tover uw terras om tot een koele plek om te ontspannen en de hitte even te vergeten. Onder een horeca markies komen uw klanten samen om zo op hun eigen manier te genieten van het prachtige warme weer.Horeca markiezen breda
Horeca markiezen breda kleuren

Val op in Breda: speciaal voor de horeca

Breda is een grote trek voor onze zuiderburen die een dagje deze mooie stad komen bezoeken. Na een shopsessie zijn ze vaak op zoek naar een leuk tentje waar ze even lekker kunnen bijkomen en waar hun benen even wat rust wordt gegund.

Breda heeft veel keuze als het gaat om horecagelegenheden en sommige mensen zien daardoor door de bomen het (Mast)bos niet meer. Met gepersonaliseerde markiezen voor de horeca kunt u opvallen door unieke elementen toe te voegen aan uw markies. Zo vergroot u op een eenvoudige manier de herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw onderneming. 

Bij Schlappi kunt u kiezen uit 9 standaard RAL-kleuren. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om uit alle RAL-kleuren te kiezen voor zowel aluminium als houten frames, zodat u de vrijheid heeft om de kleur te kiezen die aansluit op uw voorkeur. 

U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen tekst of logo op uw markies toe te voegen. Daarnaast worden de doeken en volants gestikt met bijpassend garen.

BEZOEK OOK EENS ONZE SHOWROOM

Showroom Schlappi

Op zoek naar meer inspiratie of persoonlijk advies?

Wij verwelkomen u graag in onze showroom en u kunt gelijk een kijkje nemen in de fabriek. Bel 013 542 00 77 om een afspraak te maken.

Showroom Schlappi

Lovense Kanaaldijk 135

5013 BJ Tilburg

Openingstijden

Geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur