Verrijk uw terras in Leeuwarden met onze horeca markiezen!

Leeuwarden (ook wel: Ljouwert) staat natuurlijk bekend als de hoofdstad van de provincie Friesland. Een stad met een rijke geschiedenis en veel cultuur. 


De stad waar de scheve kerktoren Oldehove te zien is en waar volop parken te vinden zijn voor heerlijke buitenactiviteiten in en rondom de stad. Het is ook de stad die in 2018 de culturele hoofdstad van Europa was.


Van historische gebouwen en moderne architectuur tot gezellige winkelstraten en bruisende pleinen, in Leeuwarden is voor ieder wat wils. Een stad met talloze terrassen, goede restaurants en gezellige cafés. Dit alles maakt Leeuwarden een stad vol verrassingen en sfeer.

Horeca markiezen Leeuwarden Ljouwert
Before after fotoimpressie horeca markiezen schlappi

Sfeerimpressie markiezen

Benieuwd hoe uw horecagelegenheid eruitziet met markiezen?

Horeca markiezen Leeuwarden

Een uitnodigend terras in Leeuwarden met markiezen als zonwering

Wij Nederlanders zijn gek op terrassen. Even een borreltje na een lange werkdag, een afzakkertje na het eten of gewoon de hele dag genieten in de zon – we houden ervan. Gelukkig zijn er in Leeuwarden volop zonnige terrassen te vinden. Dat is fijn, aangezien we in Nederland al op het terras neerstrijken zodra de eerste zonnestralen zich laten zien. Maar dat grote aanbod aan restaurants, cafés en kroegen in Leeuwarden, maakt ook dat u als horeca-eigenaar heel wat concurrentie heeft.

Een uitnodigend terras is dus belangrijk in Leeuwarden. Het kan er namelijk zomaar toe leiden dat iemand bij u gaat zitten, in plaats van bij de buren. Een manier om uw terras extra uitnodigend en sfeervol te maken, is door het toevoegen van markiezen. Een markies zorgt bij uw horecagelegenheid voor een sfeervolle entree.

Naast dat het uw horecazaak aantrekkelijker maakt, biedt deze vorm van zonwering ook nog eens een goede bescherming tegen de zon voor uw gasten. Het zorgt bovendien voor meer schaduw en verkoeling. Vooral hartje zomer kan een schaduwrijke plek zomaar eens de doorslag geven om bij een bepaald terras neer te strijken.

Stijlvolle markiezen als zonwering voor uw horecazaak in Leeuwarden


Markiezen als zonwering voor de horeca in Leeuwarden

Verleng het buitenseizoen van Leeuwarden

Wanneer u als horecaondernemer beschikt over een groot en mooi terras, wilt u uw gasten natuurlijk een plek bieden waar ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het buitenleven in Leeuwarden. Markiezen voor de horeca bieden bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor u het buitenseizoen van uw horecagelegenheid verlengt. Gasten kunnen tot in de late uurtjes, ook wanneer het kouder is, comfortabel buiten zitten en genieten van al het moois dat Leeuwarden te bieden heeft.

Horeca markiezen Ljouwert Leeuwarden

Gepersonaliseerde markiezen en reclame-opties

Bij Schlappi bieden we een rijke doekcollectie en talloze kleuropties, waaronder 9 RAL-kleuren zonder meerprijs! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een doek met een waterafstotende en vuilwerende coating. Zo gaat uw markies nóg langer mee. Personaliseren met een tekst of logo is ook mogelijk. Hierdoor past de markies nog beter bij de uitstraling van uw restaurant of café in Leeuwarden. Met de optie voor LED-reclame op de volant kunt u nog meer opvallen en de aandacht van potentiële klanten trekken.

Markiezen als zonwering voor de horeca Leeuwarden

Elektrische markiezen voor de horeca

We kunnen de markiezen voorzien van een geïntegreerde motor, waardoor de bediening eenvoudig en snel is. Bovendien zijn er speciale sensoren op het frame geplaatst, waardoor de markies automatisch inklapt bij te sterke wind. Als horecaondernemer kunt u dus met een gerust hart alle aandacht geven aan uw gasten, zonder zorgen te maken over de weersomstandigheden en eventuele schade aan de markiezen. Wel zo fijn!

Horeca markiezen Leeuwarden

Ga voor kwaliteit: jouw horecazaak in Leeuwarden verdient het beste

Onze markiezen voor de horeca hebben niet alleen een extra lange uitval, waardoor ze extra bescherming bieden aan uw terras, maar ze zijn ook nog eens breed uitvoerbaar. Dit maakt ze ideaal voor horecagelegenheden met een groot terras die optimaal gebruik willen maken van alle beschikbare ruimte. Functioneel en stijlvol.

Maar naast deze esthetische voordelen bieden onze horecamarkiezen ook een lange levensduur. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een zorgvuldige afwerking, zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en gaan ze jarenlang mee. We maken het frame en de omkasting van hout en aluminium. Dat doen we met mensen die het ambacht verstaan. Dit betekent dat u als horecaondernemer op lange termijn kunt besparen op vervangingskosten. Hier leest u alles over de kwaliteit die Schlappi biedt. 

Bovendien bieden wij bij Schlappi een uitgebreide garantie op onze producten. Zo kunt u als horecaondernemer zorgeloos genieten van uw markiezen en uw gasten een comfortabele en beschutte plek bieden, jaar na jaar.