Verrijk de stad Utrecht met
horeca markiezen

Een stad met geschiedenis en cultuur. De imposante Domtoren, die hoog boven de stad uittorent, de grachten die door het centrum kronkelen en een charmante uitstraling. Dat is Utrecht.

In de schaduw van de historische gebouwen en moderne architectuur van Utrecht vind je talloze terrassen, goede restaurants en gezellige cafés die het kloppende hart van de stad vormen.

Naast de levendige winkelstraten en pleinen, is er nog iets anders dat de aandacht trekt in Utrecht: de markiezen. Deze elegant vormgegeven zonneschermen geven een extra cachet aan de horecazaken van de stad.

Horeca zonwering Utrecht
Before after fotoimpressie horeca markiezen schlappi

Sfeerimpressie markiezen

Benieuwd hoe uw horecagelegenheid eruitziet met markiezen?

Hoeca markiezen voor een uitnodigend terras (2)

Creëer een uitnodigend gevoel op uw terras

In Utrecht, de bruisende stad waar iedereen dol is op terrassen, speelt het buitenleven een belangrijke rol. Of het nu gaat om een ontspannen borrel na een lange werkdag, of een gezellig samenzijn na het diner – Schlappi Markiezen weet hoe belangrijk het is om te kunnen neerstrijken op een zonnig terras. Gelukkig zijn er in Utrecht talloze zonnige terrassen te ontdekken. Door het grote aanbod aan restaurants, cafés en kroegen in Utrecht, staat u als horeca-eigenaar ook voor flinke concurrentie. 

Om op te vallen in de horecawereld van Utrecht is een uitnodigend terras van groot belang. Een effectieve manier om uw terras extra uitnodigend en sfeervol te maken, is door het toevoegen van horeca markiezen. Markiezen geven uw horecagelegenheid een warme en gastvrije uitstraling.

Naast het verfraaien van uw horecazaak, biedt een markies ook praktische voordelen, zoals bescherming tegen de zon voor uw gasten. Markiezen creëren een aangename schaduwrijke plek, wat vooral in het hoogseizoen een doorslaggevende factor kan zijn om voor uw terras te kiezen. 

Waarom markiezen als zonwering voor uw horecazaak?

Horeca zonwering Utrecht

Draag bij aan het straatbeeld van de stad Utrecht

Naast het verfraaien van uw horecazaak, doen markiezen ook veel voor het algehele straatbeeld van de stad. Dus, naast de voordelen voor uw eigen onderneming, heeft het plaatsen van een markies aan uw gevel een breder effect op de stedelijke omgeving. Het geeft de stad meer sfeer, karakter en visuele aantrekkingskracht.

Horeca markiezen utrecht buitenseizoen

Vergroot de duur van
het buitenseizoen

Als horecaondernemer wilt u uw gasten een aangename plek bieden waar ze kunnen genieten van het buitenleven. Horeca markiezen bieden bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het buitenseizoen van uw restaurant, café of hotel verlengd kan worden. Met markiezen kunnen uw gasten comfortabel buiten blijven zitten.

Markiezen voor horeca personaliseren (2)

Personaliseer markiezen met tekst, kleur of logo

Onze collectie omvat diverse rijke doeken en biedt 9 RAL-kleuren zonder extra kosten. U heeft ook de mogelijkheid om de horeca markies te personaliseren met een tekst of logo. Er zijn eindeloze opties beschikbaar, variërend van vorm, kleur en afwerking. Door uw bedrijfsnaam of logo op de markies te laten plaatsen, trekt uw pand extra aandacht.

Horeca markiezen utrecht

Lange levensduur

Bij Schlappi Markiezen bieden we markiezen speciaal ontworpen voor de horeca, die niet alleen een extra lange uitval hebben om uw terras optimaal te beschermen, maar ook breed inzetbaar zijn. Dit maakt ze de ideale keuze voor horecagelegenheden met een ruim terras die willen profiteren van de beschikbare ruimte. 

Naast de esthetische voordelen, bieden onze horeca markiezen ook een lange levensduur. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig afgewerkt, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en jarenlang meegaan. Als horecaondernemer kunt u dus op de lange termijn besparen op vervangingskosten. 

Weten hoe u zelf de levensduur van uw markiezen kunt verlengen? Lees het in onze blog.