Het markies hoort juist in deze tijd bij een delicatessenzaak

Delicatessenzaken hebben het drukker dan ooit. Nu de horeca zeker tot in december 2021 gesloten blijft, halen mensen allerlei lekkernijen in huis. Door het gestelde maximum aantal personen in de winkel, moeten veel klanten buiten wachten. Het koudere en nattere seizoen maakt het er niet beter op. Een markies biedt hierin de oplossing. Met een markies van Schlappi blijven wachtende klanten droog. Door heaters en/of zijwanden aan het markies toe te voegen staan ze ook nog eens lekker warm.

 

Visspecialiteiten en traiteurzaak Bram van Oursouw heeft zijn keuze al gemaakt. Bram van Oursouw vertelt: “Het markies heeft er altijd al gehangen en is altijd al van Schlappi geweest. We mogen nu in principe vijf personen in de winkel ontvangen, waardoor een heleboel klanten buiten moeten wachten. Speciaal voor deze situatie hebben we ervoor gekozen om zijwanden te laten maken zodat ze uit de wind staan. Om wat meer warmte te creëren worden er binnenkort ook heaters opgehangen. Het zal zo moeten, maar mooi dat het op deze manier kan!”

 

 

Een Schlappi markies is de perfecte match voor delicatessenzaken. Net als de kwaliteitsproducten van deze speciaalzaken straalt het markies ambacht en vakmanschap uit. Met een markies kunnen de winkels ook buiten de beste service bieden aan hun klanten. Daarom is een markies hét visitekaartje in het straatbeeld voor iedere delicatessenwinkel.