Een oud huis met karakter vraagt om een ontwerp op maat

Een belangrijk criterium voor het karakteristieke landhuis in Helmond was dat aan de markiezen niet te zien mocht zijn dat ze nieuw zijn. Ze moesten samen met het huis een geheel vormen. De kleurstelling en materiaalsoort stonden tijdens deze bijzondere opdracht centraal.

Echt maatwerk

De vijf markiezen voor het landhuis in Helmond vroegen om een ontwerp op maat. De kleur van de markiezen moesten matchen met de donkergroene kleur van het houtwerk. Daarnaast moest het houten frame van een speciaal soort eikenhout gemaakt worden in combinatie met koperen elementen. De klant benaderde Schlappi Markiezen en werd uitgenodigd in de fabriek voor een persoonlijk gesprek. Hier werd de kleur van het doek uitgezocht en een ontwerp op maat gemaakt in samenspraak met de klant.

Samen tot de juiste keuze komen

Samen met Schlappi Markiezen is de visie en wens van de klant tot uiting gekomen. Voor het houten frame zocht Schlappi naar een houtsoort dat niet kromtrekt. Door het laten zien van samples en kleurstalen, kon de klant zich een goed beeld vormen van het eindresultaat en hierop zijn definitieve keuzes baseren.

Kwalitatief en een eerlijke prijs

De montage werd verricht door Schlappi-dealer Heijnen. De bewoners van dit authentieke pand zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Een kwalitatief hoogstaand succes met veel detailwerk voor een eerlijke prijs!