Nieuws! Vanaf nu 9 standaard RAL-kleuren in ons markiezenassortiment

Wij geven kleur aan het leven – of beter gezegd aan onze markiezen. We zijn daarom verheugd een toevoeging in ons assortiment te presenteren: 6 nieuwe standaard RAL-kleuren voor aluminium markiezen. Met deze uitbreiding op de 3 bestaande standaardkleuren, heb je nog meer opties om je Schlappi markies kosteloos de kleur te geven die past bij het exterieur van jouw woning, kantoor, winkelpand of horecazaak. Van wijnrood tot licht ivoor en van dennengroen tot staalblauw. Of je nu op zoek bent naar een kleur die je gevel meer laat opvallen, of juist een subtiele tint voor een harmonieus aanzicht, wij hebben de kleur voor jou.

9 standaard RAL-kleuren

De volgende kleuren kun je vanaf nu zonder meerprijs terug laten komen in een standaard aluminium markies van Schlappi:

Schlappi Markiezen (Nieuwe RAL-kleuren)

Deze kleuren zijn zorgvuldig gekozen om te passen bij een breed scala aan woningstijlen en architectuur. Zo vullen we de neutrale tinten aan met opvallendere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wijnrood, een prachtige kleur die perfect past bij de vallende bladeren in de herfst. Een uitstekende keuze voor woningen en ondernemingen met baksteen of houten gevels. Het voegt een warme, uitnodigende uitstraling toe aan het exterieur.

Of ga voor RAL 6009, dennengroen. Ideaal voor woningen in landelijke gebieden, omgeven door bomen en groen. De dennengroene kleur geeft de inkijk van de markies een natuurlijke, rustieke uitstraling. Subtiel verwerkt door de vakspecialisten van Schlappi, zoals Kokkie.

 

Liever een andere kleur?
Als je liever een ander kleurenschema wilt, biedt Schlappi Markiezen ook de mogelijkheid om te kiezen uit alle RAL-kleuren voor zowel aluminium als houten frames. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om de kleur te kiezen die aansluit op de kleur van jouw markies of die het meest voldoet aan je persoonlijke smaak en voorkeuren.

Waarom een markies als zonwering?

Naast het feit dat het een elegante, karakteristieke uitstraling geeft, zijn markiezen ook erg praktisch. Zo houden ze de zon en hitte buiten, terwijl ze wel nog licht doorlaten. Dat betekent dat je niet alleen je huis koel houdt, maar ook nog eens bespaart op energiekosten in de winter.

 

Wil je de markiezen in de nieuwe tinten eens in het echt bewonderen? Bezoek dan onze showroom in Tilburg. Onze specialisten adviseren je graag en laten je de mogelijkheden zien.