Het bedrijf Schlappi Markiezen

Het is 1986 als Peter en Ans Schlappi starten met hun bedrijf Schlappi Markiezen. Vanuit hun garage maken ze markiezen waaraan het vakmanschap af te lezen is. Al snel pikt de markt deze topkwaliteit op. Later maakt de garage plaats voor het goed uitgeruste maakbedrijf dat er vandaag de dag staat.

Overname Schlappi

In 2018 nemen Dennis Schoormans – bekend met de zonweringbranche – en zijn vrouw Charlotte ‘Schlappi Markiezen’ over. Zij bouwen het kwaliteitsmerk verder uit met een vast team van vakmensen. De kernwaarden van Schlappi blijven: kwaliteit, ambacht en service.

Bouwen markiezen

In de fabriek in Tilburg bouwt Schlappi Markiezen alle markiezen geheel in eigen beheer. We maken het frame en de omkasting van hout en aluminium met mensen die het ambacht verstaan. Natuurlijk altijd op maat. De bekleding in unidoek of streepdessin is beschikbaar in diverse standaardkleuren.

Innovatiekracht

Diverse innovaties op het gebied van markiezen staan op naam van Schlappi. Onze laatste ontwikkeling is de markies met geïntegreerde LED-verlichting. Het licht is volledig dimbaar zodat op een duurzame manier de perfecte sfeer gecreëerd wordt op het terras.

Dsc04974

Persoonlijk advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Tel: (+31) 013 542 00 77 / Email: info@schlappi.nl

Img 3894

NEEM ALVAST EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM EN PRODUCTIEPROCES

Schlappi 2 116
Schlappi 2 141
Schlappi 2 138
Schlappi markiezen 0336
Schlappi markiezen
Schlappi markiezen LED verlichting
Schlappi markiezen 0344

BEZOEK OOK EENS ONZE SHOWROOM

Showroom Schlappi

Op zoek naar meer inspiratie of persoonlijk advies?

Wij verwelkomen u graag in onze showroom en u kunt gelijk een kijkje nemen in de fabriek. Bel 013 542 00 77 om een afspraak te maken.

Showroom Schlappi

Lovense Kanaaldijk 135

5013 BJ Tilburg

Openingstijden

Geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur