Maak uw horecazaak compleet met Schlappi Markiezen

Wilt u uw horecazaak een stijlvolle uitstraling geven? Dan zijn de markiezen van Schlappi Markiezen perfect! Met een markies aan de gevel creëert u een sfeervolle en gezellige ambiance voor uw gasten. Zo verlengt u het buitenseizoen en blijven gasten langer zitten.

Hoe kunt u zien hoe een markies uw horecazaak verandert? Dat is heel eenvoudig. Volg deze stappen en ontvang binnen vijf werkdagen een unieke en vrijblijvende impressie van uw horecapui met een markies:

Hoe werkt het?

 • Maak een foto van het zij-perspectief van uw horecapui. Zo krijgt u het beste beeld van de markies.
 • Vul het formulier op deze pagina in met uw gegevens.
 • Kies de kleur die u mooi vindt voor uw markies.
 • Wilt u uw eigen logo op de markies zien? Voeg dan een PNG-bestand toe van uw logo.
 • Klik op verzenden en ontvang binnen enkele dagen uw persoonlijke impressie in uw mailbox.
 • Before after horeca markies configureren

  Benieuwd hoe uw terras eruitziet met een markies?

  Kies uw doekkleur
  Max. file size: 64 MB.
  Max. file size: 64 MB.

  Uw horecazaak,
  uw unieke markies

  Uw horecamerk versterken? Dat kan met bedrukte markiezen van Schlappi. We bieden tal van mogelijkheden om markiezen te personaliseren met logo beeldmerk, slogan of andere boodschap. Extra opvallen? Met de optionele led-functie valt uw branding extra op in de avonduren. Zo wordt uw restaurant of café een herkenbare blikvanger voor iedereen die langsloopt en trekt het aandacht van potentiële gasten.

  Meer informatie

  De voordelen van een horeca markies:

  Markiezen voor horeca zaken

  Gasten genieten langer op uw terras

  Om op te vallen in de horecawereld is een uitnodigend terras van groot belang. En als horecaondernemer wilt u uw gasten natuurlijk een plek bieden waar ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het buitenleven. Markiezen bieden bescherming tegen verschillende weersomstandigheden waardoor u het buitenseizoen van uw horecagelegenheid kunt verlengen. Uw gasten kunnen nu tot in de late uurtjes, ook wanneer het iets kouder is, comfortabel buiten genieten.

  Markiezen in topconditie houden

  Stijlvolle bescherming, het hele jaar door

  Bescherming tegen zon en beschutting voor de regen? Daarvoor zijn Schlappi markiezen een stijlvolle uitkomst. Uw gasten genieten zorgeloos van uw terras of buitenbar, zonder bang te hoeven zijn voor lichte weersveranderingen. Met de Schlappi markiezen beschermt en verrijkt u uw buitenruimte het hele jaar door. Extra handig: de elektrische markiezen van Schlappi. Deze slimme markiezen werken met sensoren en klappen automatisch en moeiteloos in en uit.

  Horeca markiezen terras utrecht

  Markiezen als duurzame zonwering

  Warmere zomers vragen om duurzame oplossingen. De Schlappi markiezen bieden niet alleen een verkoelend effect, maar helpen ook om de energiekosten terug te dringen. Door direct zonlicht te blokkeren blijft het binnen koeler en hoeft de airconditioner minder hard te werken. En dat is niet het enige duurzame voordeel. De markiezen van Schlappi worden duurzaam vervaardigd, waardoor u dubbel duurzaam bezig bent.

  Groot before after markiezen horeca

  Vragen of advies over de Schlappi markies?

  Horeca markies aanvragen schlappi

  Benieuwd naar hoe markiezen uw zaak of horecaonderneming sieren? Schlappi Markiezen biedt hoogwaardig maatwerk en snelle communicatie voor het beste resultaat. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom voor gratis advies. Wij denken graag met u mee!

  Showroom Schlappi

  Lovense Kanaaldijk 135

  2013 BJ Tilburg

  Openingstijden

  Geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00