Het effect van zwarte markiezen

Geen oververhitting meer. Dat was één van de wensen van Peter Buitenkamp, nadat de tempraturen in de zomer van twee jaar geleden stegen tot veertig graden. Peter en zijn vrouw zochten daarom naar een oplossing om hun huis in Leusden koel te houden. Via een Select Dealer in Amersfoort kwamen zij terecht bij Schlappi Markiezen en vonden ze wat ze nodig hadden; zwarte markiezen op zonne-energie. Deze geven het huis een stijlvolle uitstraling en houden duurzaam het binnenklimaat  aangenaam koel. In de video vertelt Peter over de overweging, het advies, keuze van kleur, het model en de bediening.

 

Markiezen ervaren in de showroom

In de showroom van Schlappi Markiezen in Tilburg zijn Peter en zijn vrouw goed geïnformeerd. Het goede advies over welk type markies het beste bij hun situatie past, hielp hen enorm in de zoektocht. Alle opties mogelijkheden werden besproken, waarna er is gekozen voor een moderne uitvoering: aluminium markiezen met strakke lijnen in het zwart.

Zonne-energie zonder zorgen

Zwarte markiezen zijn niet alleen stijlvol, maar ook extra effectief tegen warmte. Vooral op hete zomerdagen geeft het aanzicht van de schaduw alleen al extra verkoeling. De montage van de markiezen van Peter gingen moeiteloos zonder te hoeven boren in de kozijnen. En dankzij de keuze om te gaan voor het model met zonnepanelen krijgen de markiezen een extra milieuvriendelijk tintje. Een mooi voorbeeld van hoe markiezen een woning duurzaam verfraaien en beschermen tegen de zon.

Details zwarte markies in leusden van schlappi markiezen

Grote afstanden overbruggen

Om te zorgen voor een rustige uitstraling, adviseerde markiesexpert Dennis Schuurmans van Schlappi om op de benedenverdieping één brede markies van 5,20 meter te installeren. Niet alleen eleganter, maar ook nog eens praktischer dan twee afzonderlijke markiezen naast elkaar.
Maar het gebruiksgemak van Peter zijn markiezen houdt daar niet op. Want deze elektrische zonwering is ook op afstand te bedienen. Zo zag Peter tijdens zijn vakantie dat de markiezen niet uitgeklapt waren. Vanaf het strandbed regelde hij eenvoudig de stand van de markiezen via de app. Een functie waar hij uiterst tevreden mee is.

Slimme keuzes

Alle keuzes van Peter zijn een schot in de roos, dankzij de hulp van Schlappi Markiezen. Met een pet-markies beneden bij de tuindeur en gewone markiezen elders op het huis wonen Peter en zijn vrouw comfortabel en stijlvol.