5 redenen om te kiezen voor Schlappi Markiezen

Markiezen, de sfeervolle zonwering op gevels van woningen en reclamedragers in het straatbeeld. Een markies is een uniek type zonwering doordat het ook zijwaartse zon kan blokkeren. Naast dat markiezen dienen als zonwering, geeft het ook een mooie unieke uitstraling aan uw woning of pand. Markiezen maken karakteristieke panden mooier en geven nieuwe gebouwen meer karakter. Lees verder voor vijf redenen om te kiezen voor markiezen!

 

1. Uitstraling van uw woning of pand

De zon schijnt in de herfst- en winterperiode net wat minder dan tijdens de zomer. Maar niet getreurd: ook al schijnt de zon minder, een markies geeft op ieder moment sfeer aan een huis of winkelpand. Een markies maakt elke woning mooier en geeft bij uw horecagelegenheid een sfeervolle entree.

 

2. Lokale reclame en naamsbekendheid

Bij Schlappi Markiezen is het mogelijk om uw markies te voorzien van een tekst of logo. Gepersonaliseerde markiezen passen ze nog beter bij uw pand. Vrijwel alle opties zijn mogelijk zoals het kiezen van de vorm, kleur en afwerking. Door de vermelding van uw naam of logo op het markies valt u extra op tussen alle andere winkels of horecagelegenheden. Zeker met LED-reclame op de volant.

 

3. Duurzaam en milieuvriendelijk

Schlappi Markiezen biedt jarenlange garantie op de stevige markiezen. Op den duur kan uw smaak veranderen waardoor u uitgekeken raakt op het doek van de markies. Het is mogelijk om alleen het doek van de markies te vervangen. Het frame van de markies blijft behouden. Zo heeft u een geheel nieuwe uitstraling van uw woning of pand, zonder compleet nieuwe markiezen aan te schaffen. Dat scheelt.

 

Gerecyclede doekencollectie schlappi markiezen

 

4. Automatisch

Markiezen zijn door de geïntegreerde motor eenvoudig te bedienen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor markiezen met een energiebesparende motor op zonnepanelen. Zo geeft u uw markiezen een duurzame twist. Het is mogelijk om de markiezen te voorzien van speciale sensoren op het frame. Hierdoor vouwt uw markies zich automatisch op wanneer de wind te sterk is.

 

5. Ruime keuze uit doeken

Voor markiezen zijn er vele opties als het gaat om het type doek wat u wilt bij uw markies. U heeft de keuze uit UV-bestendig PVC of slijtvast dralon. U kunt ook kiezen voor een doek met een waterafstotende en vuil-werende coating. Dit zorgt voor minder onderhoud aan uw markies en dit zorgt ervoor dat uw markies nóg langer meegaat. In onze collectie bieden wij een nieuwe lijn met doeken gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Een bewuste keuze!

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor markiezen aan uw woning of bedrijfspand? Of bent u alleen op zoek naar inspiratie of persoonlijk advies? Wij verwelkomen u graag in onze showroom en onze fabriek. Bel naar +31 (0)13 542 0077 om een afspraak te maken met een van onze specialisten.